Cartographer's Chisel

Currency items
Stuur e-mail bij prijswijzigingen

Beschikbaarheid: Leverbaar

Van € 0,49
Productbeschrijving
Details

Het „Quality“-principe van Path of Exile geldt niet alleen voor Weapons en Armours, maar ook voor de Maps, die onderdeel van het Endgame in PoE zijn. Vanaf Level 66 heb je de mogelijkheid om met behulp van de PoE Maps individuele gebieden te verkennen, waarin niet alleen gevaarlijke tegenstanders, maar ook waardevolle beloningen op je wachten.

Met behulp van de Cartographer`s Chisel kan je de kwaliteit van de betreffende Map met wel „+20% Quality“ verhogen, zodat er bij het succesvol volbrengen van de Map nog grotere beloningen lonken. Net als bij de andere Quality Upgrade Items, geldt dat het effect van de Cartographer`s Chisel met stijgende Rarity van de Map afneemt.

Bij de koop van een Stack van de Cartographer`s Chisel bij RandyRun spaar je niet alleen de tijd die je zelf zou moeten Farmen, je koopt tegelijkertijd de voor RandyRun zo typische hoogwaardige service.


Cartographer's ChiselStack Size: 20Improves the quality of a mapRight click this item then left click a map to apply it. Has greater effect on lower rarity maps. The maximum quality is 20%.
Shift click to unstack.
Extra informatie
Extra informatie
Levertijd 0-24 uur
Levermethode Face 2 Face
Productreviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten