Wie is Randy?

RandyRun is Europa‘s eerste en beste aanbieder, dé marktleider in service voor virtuele valuta, Items, Level-Services en Accounts in MMO’s of Sport Games. Bovendien bemiddelt RandyRun GameKeys en GameCards voor alle actuele Games. RandyRun runt zijn business vanaf 2000 en is, in deze betrekkelijk nieuwe branche, erbij vanaf het allereerste begin. Maar wat is RandyRun precies?

RandyRun zet je een virtuele bediende Randy terzijde. Hij neemt je alle tijdrovende en vervelende taken in het spel af. Hij bemiddelt in Gold, Items, Mounts, Accounts en Level-Services. Daarnaast levert hij ook binnen enkele minuten GameKeys en GameCards!

Zijn belofte aan jou: Je hoeft nooit meer nachtenlang te Goldfarmen. Je hoeft nooit meer bang te zijn om de aansluiting tot je Gilde of vrienden te verliezen. In de toekomst hoef je je alleen nog maar te concentreren op de dingen die je echt leuk vindt. Want Randy‘s motto is:

„No work. Just fun. With RandyRun."

Randy is al lange tijd een betrouwbare grootheid in de Online Gaming-Scene. Bij zijn vorige haltes (3dsvs.com, ingameservice.com) heeft Randy een top netwerk aan contacten opgebouwd. Randy kent de beste Profi-Powergamer, de snelste Goldfarmer, de hardnekkigste prijs-onderhandelaren, de capabelste programmeerders en het competenteste supportteam.

Wat betreft veiligheid, professionaliteit, snelheid en klantenservice is RandyRun de maatstaf, die andere concurrenten nooit zullen bereiken. RandyRun GmbH is een Duitse onderneming met hoofdkwartier en ook jurisdictie in Duitsland. De leden van ons gekwalificeerde supportteam spreken daardoor ook allemaal Duits en helpen je altijd meteen bij al je problemen en vragen. De leden van ons supportteam spreken voor een deel ook meerdere vreemde talen, zodat aanvragen in het Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Deens geen enkel probleem zijn.

Waarom is dat belangrijk? Je moet weten aan wie je je waardevolle Game Characters toevertrouwd! Het is gewoon het beste als je Randy persoonlijk leert kennen!