WoW Gold: Server A-B

WoW Gold bij RandyRun. Snel, veilig & voordelig!
Stuur e-mail bij prijswijzigingen

Beschikbaarheid: Leverbaar

Van € 2,51
Productbeschrijving
Details

Snel & veilig: WoW Gold door een profi!

RandyRun neemt je Goldbestelling op en leidt deze direct na betalingsontvangst door aan één van onze WoW Gold verkopers verder. Omdat wij met zeer veel WoW Gold verkopers samenwerken kunnen wij op alle World of Warcraft servers een snelle levering mogelijk maken. Zelfs wanneer het op de markt net een beetje krap is. Wij vinden een leverancier voor je!

En zo makkelijk gaat het:

1. Server & Fraction kiezen.
2. Levermethode kiezen.
3.Leverinformatie invullen.
4.Gold hoeveelheid kiezen.

Tip:

Zodat het Gold zonder vertraging aankomt, raden we aan een betalingsoptie te kiezen, die een directe bewerking mogelijk maakt, bijvoorbeeld direct e-banking of PayPal. Bij deze betalingsmethodes ontvangen wij de betaling direct en kunnen gelijk met de opdracht beginnen.

Levermethodes:

Ook de keuze van de levermethode heeft invloed op de leversnelheid. Wij adviseren om de levermethode Auction House te kiezen, die momenteel de snelste methode is. Bij grotere hoeveelheden wordt het Gold soms verdeeld over kleinere deelbestellingen, omdat we zo op meer Gold verkopers kunnen terugvallen. Kleine resthoeveelheden kunnen per Ingame mail worden geleverd. In de regel bieden wij de volgende levermethodes aan:

Auction House

- Attentie: leg je Auctions in het AH aan in Sturmwind of Orgrimmar!
- Zet al voor afsluiting van de bestelling Items in het WoW-Auction House.
- Gebruik daarvoor alleen Items, die je niet meer nodig hebt: welk Item dat is en hoeveel je daarvan inzet, maakt niet uit. Bij meerdere Items is het echter belangrijk, dat alle Items precies dezelfde naam hebben.
- Laagste bod en Direct Koop van de Auction: ideaal 1.000 tot 10.000 WoW-Gold per Item – nooit meer dan 10K Gold per Item!
- Alle Items bij elkaar moeten precies de waarde van je WoW-Gold-bestelling hebben!
Voorbeeld: Je bestelt 25.000 WoW-Gold. Zet 2 artikelen van elk 10.000 Gold in het AH en één van 5.000 Gold. Of 1 Artikel van 9.000 Gold en één van 8.000. Is het principe duidelijk? ;-)
- Geef ons tijdens de bestelling de naam van het Character door, waarop de Auction loopt en de correcte, officiele WoW-naam van het Item, dat je één-of meermaals hebt ingezet.
- Looptijd van de Auction: 48 uur.
- Jij draagt de Auctionskosten.

Extra informatie
Extra informatie
Levertijd 0-48 uur
Productreviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten